The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

UNELMATREFFIT - PERHEVLOGI

MILLI&ABE

Tätä videota on odotettu jo yli vuosi!!! Muistatteko joskus viime kesänä, kun Milli ja Abe ottivat pokemon go haasteen ja voittaja sai palkinnoksi unelmatreffit? Milli oli häviön voittaja ja sai tehtäväkseen järjestä Aben unelmatreffit, longboardauksen! Oulussa ystävän ystävät pistivät jallaboard-nimisen yrityksen pystyyn ja lähettivät meille super coolit laudat testattavaksi. Oli ihan superhauskaa rullailla Provo canyonia alas hauskan porukan kanssa, joihin vasta tutustuttiin! Jallaboardin porukalla on ihan huiput arvot - he työskentelevät tasa-arvon eteen ja haluavat tuoda ihmiset yhteen. Ostamalla jallaboardin autat työllistämään maahanmuuttajia ja vähempiosaisia - miten UPEETA! Ja kaiken lisäksi laudat on tehty käsin koti-SUOMESSA! https://www.jallaboard.fi https://www.instagram.com/jalla_board/ ------------------- Milli&Abe on ensimmäinen suomalainen perhevlogi YouTubessa. Multitalentti it-nörtti, lääkisopiskelija, taapero ja vauva asuvat USA:ssa ja tekevät täydellisen neljän hengen perhe combon. Hyppää messiin seurailemaan nelikon perhe-elämää ja seikkailuja Yhdysvalloissa Utahissa :) Tämän kanavan sisältönä on perhe, parisuhde, taapero, raskaus, vauva, unelmat ja seikkailu. Join the party! ------------------- Löydät meidät somesta: Instagram: @milliandabe https://www.youtube.com/milliandabe https://www.milliandabe.com ------------------- FAQ: M&A Iät: 24 ja 29 Asumme: Yhdysvalloissa Utahissa Nimet: Milli, Abe, Ephraim, Eden Vauva: tyttö syntyi suunnitellusti kotona 4.5. Puhumme Ephraimille ja Edenille: Sekä suomenkieltä (Abe) että englanninkieltä (Milli) Kuvaamme: Canon g7x mark ii, iPhone 6s, Canon 5D mark iv, GoPro 5 Hero+ kameroilla tilanteen mukaan! Opiskelemme: lääketiedettä (Milli on mammalomalla) ja Abe valmistui Business Collegesta Social Media Marketing degreellä ja tekee työkseen valokuvausta ja videokuvausta.

#unelmatreffit #perhevlogi #treffi-idea #treffivinkit #perhe #aikuistubettaja #aikuistubettajat #longboard #jallaboard #vauva #taapero #raskaus #pari #couple_goals #vlogi #äitiys #perheblogi #perhearki #vastasyntynyt #perhe-elämä #parisuhde #lapset #vauvaperhe #isyys #vanhemmuus #kotiäitiys #äitivlogi #äitivloggaaja #synnytys #milli_ja_abe #milli&abe

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=VoDzCYiderU


The metadata on this page is from the original source (YouTube).