Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

JuuTuubiPuuppi - Huutajaiset

Urpoliitikko

SinäTuubaPaskaa jep jep.. Eikä tarvii sitten sanoo, että joulu meni jo! Tää nyt vaan ei valmistunut ihan ajallaan, kun nyt on ollut näitä sähkökatkoksiakin.. Nii, ja tein Aku Ankka kohdan ennen kuin jubduk julkaisi omansa.. Sanonpahan vaan, vaikka ette te sitä kuitenkaan usko. :D Jotain biisei: Super Mario World - Overworld Theme Five Finger Death Punch - Hate Me Bom Chicka Wow Wow Kotiteollisuus - Pissaa ja paskaa Korn - Jingle Balls Benny Hill Crazyravers - Wonderland (Dj Satomi Remix) Sonata Arctica - Black Sheep Jingle Bells Techno Remix Doom Unit - Chameleon Volbeat - a moment forever ÄLKÄÄKÄ SITTEN VÄITTÄKÖ ETTEN IKINÄ KERTONU TEILLE MITÄÄN!! :DD Tostakin puuttuu kyllä moni, mutta noi on tärkeimmät.(kestävät yli sen 2 sekuntia)

#STP #SinäTuubaPaska #ytp #youtube_poop #Urpoliitikko1 #Heittäkää #hiljaa #arkulle #multaa #siellä #on #Kaapo #kuollut #kaljurotta

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=18JezI8FcAw


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).