The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Tuusulan Asuntomessut 2020 ilmalämpöpumput

LämpöTube

Asuntomessut Tuusulassa 2020! Tällä videolla tutustumme Asuntomessujen viileimpiin ja energiatehokkaimpiin koteihin! Alla lueteltu 4 kotia joissa kiersimme tutustumassa ilmalämpöpumppuihin, kodin lämmitysmuotoon ja siihen miten laitteet on sijoitettu. Katsomme miten ulkoyksikön saa piiloon talon julkisivulla. Myös sisustus on vahvasti esillä videolla! Kohde 40, Illyria, esittelijänä Nura-Berisha Ibadate - Ilmalämpöpumppu: Toshiba Premium 35, ulkoyksikkö Toshiba RAS-35PAVPG-ND, sisäyksikkö Toshiba RAS-35PKVPG-ND - Sijoitus on olohuoneessa josta saadaa ilma leviämään hyvin makuuhuoneisiin ja keittiöön. Kohde 39, Uusi unelma, haastateltavana Jukka Keski-Jaskari - Ilmalämpöpumppu: Toshiba 2-split, jossa yksi ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä. Ulkoyksikkö Toshiba RAS-2M18U2AVG-E Multi-Split, sisäyksiköt Toshiba Shorai 10 RAS-B10PKVSG-E ja Toshiba Shorai 16 RAS-B16PKVSG-E. - Toinen ilmalämpöpumpuista on makuuhuoneessa ja toinen olohuoneessa. - Lämmitysmuotona ilma-vesilämpöpumppu. Kohde 8, Dekotalo Ruuti, haastateltavana Julia Pärssinen - Ilmalämpöpumppu Toshiba 2-spllt ulkoyksikkö ja kaksi sisäyksikköä. Ulkoyksikkö Toshiba RAS-2M18U2AVG-E Multi-Split, sisäyksiköt Toshiba Shorai 10 RAS-B10PKVSG-E. - Ilmalämpöpumppujen sijoitus: toinen yläkerrassa ja toinen alakerrassa. Kohde 24, Omatalo Kulma, haastateltavana Roope Syvälahti - Ilmalämpöpumppu Toshiba Premium 25, ulkoyksikkö Toshiba RAS-25PAVPG-ND ja sisäyksikkö RAS-25PKVPG-ND. - Tässä kodissa oli myös aurinkopaneelit joten saadaan tuotettua kesällä ilmainen viilennys. Kävimme kiertämässä 4 kohdetta ja haastattelemme kotien rakennuttajia. Käymme läpi miten ilmalämpöpumput on sijoitettu ja saamme vastauksia myös siihen, miksi ilmalämpöpumput on asuntomessukoteihin valittu.

#Asuntomessut #ilmalämpöpumppu #Asuntomessut_2020 #Asuntomessut_Tuusulassa #Toshiba #Toshiba_Premium #Toshiba_Optimum #viilennys #Nura-Berisha_Ibadate #Jukka_Keski-Jaskari #Julia_Pärssinen #Roope_Syvälahti #Illyria #Uusi_unelma #Dekotalo_Ruuti #Omatalo_Kulma

In harvest Energiakriisi 2022-2023

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=lXE3gRSx3_g


The metadata on this page is from the original source (YouTube).