Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Eduskuntavaalit 2019 - Miksi Frane?

Francis McCarron

Tommi Piipponen on opettaja Heinsuon koulussa Hollolassa. ”Frane toimi pitkään Lahden ammattikorkeakoulun hallituksen varapuheenjohtajana ja teki hartiavoimin töitä, jotta Lahteen saataisiin yliopisto. Tämä vuosikymmenten aikainen haave toteutui, kun Lappeenrannan- Lahden teknillinen yliopisto aloitti toimintansa 2018. Kaupunki on vetovoimainen ja voi menestyä pitkällä tähtäimellä parhaiten, jos koulutusmahdollisuudet ovat kunnossa. Tulevaisuus on sivistyksessä. Olin erittäin iloinen myös, kun Frane puolusti viime vuonna lähikirjaston säilymistä, kun se oli lakkautusuhan alla. Sivistys pitää ymmärtää laajasti ja sen pitää olla kaiken ikäisten saatavilla. Hyvä kirjastoverkosto on keskeinen suomalaisten sivistyksen kannalta. Arvostan Franea, koska hän puolustaa viimeiseen saakka sivistyksen ja koulutuksen merkitystä yhteiskunnassa.”

#Heinsuon_koulu #Hollola #Frane #eduskuntavaalit #kokoomus #Lahden_ammattikorkeakoulu #Lahti #Päijät-Häme #Yliopisto #Lappeenrannan_teknillinen_yliopisto #Lahden_yliopisto #LUT #Tulevaisuus #Sivistys #kirjastoverkosto #koulutus #kirjasto #opettaja

I insamlingen Eduskuntavaalit 2019

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=puSJlCsqlMA


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).