The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Eduskuntavaalit 2019 - Miksi Frane?

Francis McCarron

Tommi Piipponen on opettaja Heinsuon koulussa Hollolassa. ”Frane toimi pitkään Lahden ammattikorkeakoulun hallituksen varapuheenjohtajana ja teki hartiavoimin töitä, jotta Lahteen saataisiin yliopisto. Tämä vuosikymmenten aikainen haave toteutui, kun Lappeenrannan- Lahden teknillinen yliopisto aloitti toimintansa 2018. Kaupunki on vetovoimainen ja voi menestyä pitkällä tähtäimellä parhaiten, jos koulutusmahdollisuudet ovat kunnossa. Tulevaisuus on sivistyksessä. Olin erittäin iloinen myös, kun Frane puolusti viime vuonna lähikirjaston säilymistä, kun se oli lakkautusuhan alla. Sivistys pitää ymmärtää laajasti ja sen pitää olla kaiken ikäisten saatavilla. Hyvä kirjastoverkosto on keskeinen suomalaisten sivistyksen kannalta. Arvostan Franea, koska hän puolustaa viimeiseen saakka sivistyksen ja koulutuksen merkitystä yhteiskunnassa.”

#Heinsuon_koulu #Hollola #Frane #eduskuntavaalit #kokoomus #Lahden_ammattikorkeakoulu #Lahti #Päijät-Häme #Yliopisto #Lappeenrannan_teknillinen_yliopisto #Lahden_yliopisto #LUT #Tulevaisuus #Sivistys #kirjastoverkosto #koulutus #kirjasto #opettaja

In harvest Eduskuntavaalit 2019

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=puSJlCsqlMA


The metadata on this page is from the original source (YouTube).