Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

URGENT! – Haluatko pelastaa TokenTuben ja suomalaisen sananvapauden? – Salaseuroista avaukseni 20.9.

Bonomedia suomeksi

Täältä deletoitiin taas kanavia, mm. Tontsa. TokenTubessa huominen aiheeni Salaseurat 'hyvisten' ja 'pahisten' työkaluina striiminä klo 18 sekä tarkempaa tietoa sananvapautemme videoalustan hengissä säilymisestä. — Se on nyt MEIDÄN käsissämme. — Bonomedia on henkisen sielukasvutien valinneiden vertaistukikanava. Tällaista tämä flow:ssa eläminen on. Sitä ei voi suunnitella. Vaan mennään siinä, mitä Universumimme kunakin päivänä/hetkessä tarjoaa... Osoite tuolle alustalle on: tokentube (piste) net Sieltä löytää 'tue' tai 'lahjoita' bannerin, josta voi laittaa pankki/luottokortillasi (min. 10e) eri summaisia tukilahjoituksia ko. alustan toiminnan jatkumiseksi. Sen voi tehdä joka kuukausi, tai vaikka vaan maksukyvyn mukaan joka 3. kk. En pyydä edelleenkään mitään. En itselle tai muille. Esilletuon mahdollisuudet, omat valinnat. Kukin tekee omat päätöksensä omasta sydämestään. Seuraavalla videolla (ehkä, jollei taas jotain tuoda 'väliin') sitten mennään niihin sissisiemennyksen satoihin.

#bonomedia #bono #media #token #tube #tokentube #totuuden_etsijät #TE #salasaurat #rapparit #sananvapaus #atomistudio #tontsa

I insamlingen Eduskuntavaalit 2023

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=M2DukgCtCmk


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).