The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

URGENT! – Haluatko pelastaa TokenTuben ja suomalaisen sananvapauden? – Salaseuroista avaukseni 20.9.

Bonomedia suomeksi

Täältä deletoitiin taas kanavia, mm. Tontsa. TokenTubessa huominen aiheeni Salaseurat 'hyvisten' ja 'pahisten' työkaluina striiminä klo 18 sekä tarkempaa tietoa sananvapautemme videoalustan hengissä säilymisestä. — Se on nyt MEIDÄN käsissämme. — Bonomedia on henkisen sielukasvutien valinneiden vertaistukikanava. Tällaista tämä flow:ssa eläminen on. Sitä ei voi suunnitella. Vaan mennään siinä, mitä Universumimme kunakin päivänä/hetkessä tarjoaa... Osoite tuolle alustalle on: tokentube (piste) net Sieltä löytää 'tue' tai 'lahjoita' bannerin, josta voi laittaa pankki/luottokortillasi (min. 10e) eri summaisia tukilahjoituksia ko. alustan toiminnan jatkumiseksi. Sen voi tehdä joka kuukausi, tai vaikka vaan maksukyvyn mukaan joka 3. kk. En pyydä edelleenkään mitään. En itselle tai muille. Esilletuon mahdollisuudet, omat valinnat. Kukin tekee omat päätöksensä omasta sydämestään. Seuraavalla videolla (ehkä, jollei taas jotain tuoda 'väliin') sitten mennään niihin sissisiemennyksen satoihin.

#bonomedia #bono #media #token #tube #tokentube #totuuden_etsijät #TE #salasaurat #rapparit #sananvapaus #atomistudio #tontsa

In harvest Eduskuntavaalit 2023

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=M2DukgCtCmk


The metadata on this page is from the original source (YouTube).