Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Kuinka Karata Poliisilta - GTA V RP Suomi

Masatti

Hellurei, tässä jaksossa ajamme takaa maastoautoa! Otamme kiinni myös kortittoman kuskin ja selvitämme vahingontekoa. Tapaamme myös ensihoitajan joka... #Pukinmaa https://www.patreon.com/Masatti https://discord.gg/kuSJhA6 Meidän hahmo on Pasi Leppänen jolla ei nyt ole suurempaa taustatarinaa. Hän koittaa elättää vaimonsa ja lapsensa tekemällä rahaa tavalla millä hyvänsä. Hänen uusi uransa poliisissa toivottavasti antaa hänelle uuden suunnan. Ainakin alku näyttää lupaavalta! Elämme Pukinmaassa ja olemme päässeet kokemaan todella paljon hienoja asioita pelaajakunnan ansiosta! Kiitos teille. Tykkään itse tosi paljon pelata FiveM koska improvisaatio kykyä koetellaan huolella, koitan parhaani mukaan tehdä jokaisesta tilanteesta jollain tavalla kiinnostavan. Jos pidit videosta ja haluat nähdä jatkossa samanlaisia videoita niin Tilaa ja Tykkää!

#masatti #gta #maastoon_karkuun #maasto #karata #gta_v #gta_v_rp #rp_suomi #rp #suomi #finland #peli #pelivideo #hauska #hetki #takaa-ajo #kuinka #Karata #poliisilta #poliisi #kuinka_karata_poliisilta

I insamlingen Pelit 2020

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=oNBOo1fyqHE


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).