The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Kuinka Karata Poliisilta - GTA V RP Suomi

Masatti

Hellurei, tässä jaksossa ajamme takaa maastoautoa! Otamme kiinni myös kortittoman kuskin ja selvitämme vahingontekoa. Tapaamme myös ensihoitajan joka... #Pukinmaa https://www.patreon.com/Masatti https://discord.gg/kuSJhA6 Meidän hahmo on Pasi Leppänen jolla ei nyt ole suurempaa taustatarinaa. Hän koittaa elättää vaimonsa ja lapsensa tekemällä rahaa tavalla millä hyvänsä. Hänen uusi uransa poliisissa toivottavasti antaa hänelle uuden suunnan. Ainakin alku näyttää lupaavalta! Elämme Pukinmaassa ja olemme päässeet kokemaan todella paljon hienoja asioita pelaajakunnan ansiosta! Kiitos teille. Tykkään itse tosi paljon pelata FiveM koska improvisaatio kykyä koetellaan huolella, koitan parhaani mukaan tehdä jokaisesta tilanteesta jollain tavalla kiinnostavan. Jos pidit videosta ja haluat nähdä jatkossa samanlaisia videoita niin Tilaa ja Tykkää!

#masatti #gta #maastoon_karkuun #maasto #karata #gta_v #gta_v_rp #rp_suomi #rp #suomi #finland #peli #pelivideo #hauska #hetki #takaa-ajo #kuinka #Karata #poliisilta #poliisi #kuinka_karata_poliisilta

In harvest Pelit 2020

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=oNBOo1fyqHE


The metadata on this page is from the original source (YouTube).