Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Pettymykset peliin! - #051

Kontrolleri

Ei nimi castia pahenna, ellei casti nimeä Pasi tuumasi luottavaisesti, haroi viiksiään ja jatkoi: mutta onneksi meillä on nyt uusi sellainen. Totisesti, kuului huoneen pimeimmästä nurkasta. Se oli Markus. Yritetään nyt kuitenkin. Kontrolleri-kokoonpanon 51. podcast on täällä, ja se on samalla ensimmäinen Kontrolleri-laatua! Puhetta pettymyksistä eilen ja tänään. Äänitetty 18.8.2016. Äänessä tutusti Markus, Konsta, Pasi ja Julius. SEURAA MEITÄ: Twitter - @KontrolleriFI - http://twitter.com/kontrollerifi Facebook - Kontrolleri - http://www.facebook.com/kontrolleri/ Instagram - @Kontrolleri - https://www.instagram.com/kontrelleri/ KONTROLLERI ON: Konsta Haapala @konhaa / Pekonikostaja (PSN & XBL) Markus Heino @MarkusHieno / Kogakosuru (PSN & XBL) Julius Kantoluoto @JuliusKanto / JulesFIN (PSN & XBL) Pasi Purmonen @ppurmonen / BezaFIN (PSN & XBL)

#konsta_haapala #markus_heino #pasi_purmonen #julius_kantoluoto #videopelit.tv #vptv #veepeeteevee #vptv.fi #videopelit #podcast #suomeksi #suomalainen #moontv #moon_tv #moontv.fi #pelit #konsolit #xbox_one #xboxryhmä #wii_u #wii_nintendo #playstation #pleikkari #uutiset #kontrolleri

I insamlingen Pelit 2020

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=8B-O9HvUS3g


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).