The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Pettymykset peliin! - #051

Kontrolleri

Ei nimi castia pahenna, ellei casti nimeä Pasi tuumasi luottavaisesti, haroi viiksiään ja jatkoi: mutta onneksi meillä on nyt uusi sellainen. Totisesti, kuului huoneen pimeimmästä nurkasta. Se oli Markus. Yritetään nyt kuitenkin. Kontrolleri-kokoonpanon 51. podcast on täällä, ja se on samalla ensimmäinen Kontrolleri-laatua! Puhetta pettymyksistä eilen ja tänään. Äänitetty 18.8.2016. Äänessä tutusti Markus, Konsta, Pasi ja Julius. SEURAA MEITÄ: Twitter - @KontrolleriFI - http://twitter.com/kontrollerifi Facebook - Kontrolleri - http://www.facebook.com/kontrolleri/ Instagram - @Kontrolleri - https://www.instagram.com/kontrelleri/ KONTROLLERI ON: Konsta Haapala @konhaa / Pekonikostaja (PSN & XBL) Markus Heino @MarkusHieno / Kogakosuru (PSN & XBL) Julius Kantoluoto @JuliusKanto / JulesFIN (PSN & XBL) Pasi Purmonen @ppurmonen / BezaFIN (PSN & XBL)

#konsta_haapala #markus_heino #pasi_purmonen #julius_kantoluoto #videopelit.tv #vptv #veepeeteevee #vptv.fi #videopelit #podcast #suomeksi #suomalainen #moontv #moon_tv #moontv.fi #pelit #konsolit #xbox_one #xboxryhmä #wii_u #wii_nintendo #playstation #pleikkari #uutiset #kontrolleri

In harvest Pelit 2020

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=8B-O9HvUS3g


The metadata on this page is from the original source (YouTube).