Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Portion Boys - Sierralla Nevadaan

Portion Boys Official

Nyt Spotifyssä ja iTunesissa! Now on Spotify & iTunes! https://open.spotify.com/album/1PYOVYh80K3m3wFY4eRKb7 https://itunes.apple.com/fi/album/sierralla-nevadaan-single/id1072340850 Iso kiitos : LVIS HAKANEN RADIOKULMA.FI BAD BOYS TUNING RADALLE.COM Facebook.com/portionboys Instagram : portionboysofficial Sanat : Ford Sierra 85 2.0 ei kovin hyvä ajettava voi enää olla. Hyppää ineen, (no en hyppää) tääl on bileet (no joo joo) Kolme päivää matkan kesto, kytke poies luistonesto. On tässä suoraruisku, peto irti Antti Tuisku. Korisarja, kuppipenkki, aluvanteet, vaihdekeppi. Turboahdin, manuaali, keskuslukko kuin anaali. Teholastu, subbarii, ota takaa tuuppariin. On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden: Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy. Ford Sierra kiihtyy jopa sadasta nollaan, nyt tienposkes saa ihan rauhassa olla. Nosta kytkintä, kun kuulet rytmin tän. Vuorossa nyt mäkistartti, repsikalla sporttivartti. On rikki jarruputki, öljypohja melki puhki. Tulpanjohdot, kiertokanki, vesipumppu, bensatankki, raidetanko, takavalot, tukivarret aivan lahot. Tuulilasi, alkolukko, bensansyötös jokin tukko. On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden: Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy. On mulla karvalakki, diippi soundi, nahkatakki. Lasit tummat päässä aina, radalle taas lauantaina! On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden. Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy.

#portionboys #ford #sierra #tuning #drifting #eurodance #suomidance #carshow #racing #musicvideo #finland #finnish #parties #crazy #humour #rednecks #isojoki #funny #funniest #radalle.com #duudsonit #onefx #badboystuning #babes #bikini #hotgirls #pumppaa #luolamies #loma #huuleen #pelimiehen #paratiisi #styling #amazing

I insamlingen Musiikkikeräys 2018

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=oepaTA6nhhY


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).