The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Portion Boys - Sierralla Nevadaan

Portion Boys Official

Nyt Spotifyssä ja iTunesissa! Now on Spotify & iTunes! https://open.spotify.com/album/1PYOVYh80K3m3wFY4eRKb7 https://itunes.apple.com/fi/album/sierralla-nevadaan-single/id1072340850 Iso kiitos : LVIS HAKANEN RADIOKULMA.FI BAD BOYS TUNING RADALLE.COM Facebook.com/portionboys Instagram : portionboysofficial Sanat : Ford Sierra 85 2.0 ei kovin hyvä ajettava voi enää olla. Hyppää ineen, (no en hyppää) tääl on bileet (no joo joo) Kolme päivää matkan kesto, kytke poies luistonesto. On tässä suoraruisku, peto irti Antti Tuisku. Korisarja, kuppipenkki, aluvanteet, vaihdekeppi. Turboahdin, manuaali, keskuslukko kuin anaali. Teholastu, subbarii, ota takaa tuuppariin. On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden: Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy. Ford Sierra kiihtyy jopa sadasta nollaan, nyt tienposkes saa ihan rauhassa olla. Nosta kytkintä, kun kuulet rytmin tän. Vuorossa nyt mäkistartti, repsikalla sporttivartti. On rikki jarruputki, öljypohja melki puhki. Tulpanjohdot, kiertokanki, vesipumppu, bensatankki, raidetanko, takavalot, tukivarret aivan lahot. Tuulilasi, alkolukko, bensansyötös jokin tukko. On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden: Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy. On mulla karvalakki, diippi soundi, nahkatakki. Lasit tummat päässä aina, radalle taas lauantaina! On muilla Ferrarii, Lambourghinii, Bugattii, Jaguarii, Paganii, mut mä lähden. Sierralla Nevadaan! Kunpa pääsisin vanteilla ajamaan... rantatuoleihin. Sierralla Nevadaan! Siellä naisilla on puskureissa öljyy, ei bikineitä löydy.

#portionboys #ford #sierra #tuning #drifting #eurodance #suomidance #carshow #racing #musicvideo #finland #finnish #parties #crazy #humour #rednecks #isojoki #funny #funniest #radalle.com #duudsonit #onefx #badboystuning #babes #bikini #hotgirls #pumppaa #luolamies #loma #huuleen #pelimiehen #paratiisi #styling #amazing

In harvest Musiikkikeräys 2018

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=oepaTA6nhhY


The metadata on this page is from the original source (YouTube).