Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Linnake Suomi tapahtuma

Olli Heikkilä

Tämä on Suomen itsenäisyyden palauttamista vaativien kansallismielisten ryhmien ja ihmisten Itsenäisyyspäivän tapahtuma. Määrittelemme Suomen itsenäisyyden niin, että se vaatii eroa EU:sta. Linnake Suomessa mukana olevat yhteisöt ovat vaihtoehto kaikille suurille puolueillle. Niiden puolueohjelmissa - perussuomalaiset mukaanlukien - ei nimittäin EU-eroa vaadita eikä edes kansanäänestystä asiasta. Linnake Suomi ei kannata Suomen täyttä itsenäisyyttä vain periaatteessa, vaan myös käytännössä. Siksipä kokoamme Kansalaistorilla myös kannattajakortteja kansallismielisille puoluehankkeille ja allekirjoituksia kansalaisaloitteeseen EU:sta eroamiseksi: FIXIT NOW! Samalla kokoamme yhteen kaikkia Suomen itsenäisyyden palauttamista vaativia puolueita ja ryhmiä yhteisen vaaliliiton tai yhteislistan muodostamiseksi huhtikuun kunnallisvaaleihin. Koemme, että takinkääntäjiin pettyneille on tärkeä luoda vaihtoehto, jota voi äänestää. Linnake Suomen suojiin kokoamme myös Suomen 100-vuotis juhlaorganisaatiomme, joka toimii vaihtoehtona viralliselle Suomi 100 -juhlallisuuksille. Valtiovallan Suomi 100 -hankehan on Suomen monikulttuurisuuden edistämishanke, joten meidän on kansanliikkeenä toteutettava se aito suomalaisuuden vahvistamiseen keskittyvä Suomen 100-vuotiskampanja. Hankkeeseemme liittyy vaatimus rajavalvonnan palauttamisesta Suomen rajoille, jotta hallitsematon maahantulo ei enää uhkaisi suomalaista kulttuuria ja kansamme turvallisuutta viimeisen vuoden aikana koetulla tavalla. Tapahtuman jälkeen liitymme poliittisesti sitoutumattomaan 612-soihtukulkueeseen.

#linnake_suomi #linnakesuomi #suomi_ensin #suomiensin #itsenäisyyspäivä #612 #kansalaistori #helsinki #olli_heikkilä #mario_argenta #marco_de_wit #markus_jansson #freya #freya_snow #panu_huhtanen #ilja_janitskin #tapahtuma #mielenosoitus

I insamlingen Valemedia 2017

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=7K6Ts3sOPtE


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).