Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Espanjalainen kauppakassivideo HiperDino

Supersaiyan79

Kävimme jälleen iltamyöhään ruokaostoksilla HiperDinossa. HiperDino on Kanarian saarilla sijaitseva kauppaketju. Puerto Del Carmenissa on HiperDinoja ja Spar -marketteja. Lisäksi liikeketjuihin kuulumattomia supermercadoja. Lanzaroten saarella on kuitenkin myös yksi Lidl. Puerto Del Carmeniin on rakenteilla toinen Lidl. Playa Hondassa on Carrefour. Kauppakonserni DinoSol toimii Kanarialla. Siihen kuuluvat HiperDino Express, HiperDino, SuperDino ja EcoDino -kaupat. Lähin kotimainen vastine kaupoille on ehkäpä perinteinen K-kauppa erikokoisine marketteineen. Tarjouksia voi ihmetellä täältä: http://www.hiperdino.es/ofertas-y-promociones/ HiperDino on keskittynyt pääasiassa turistialueille. Paikalliset tuotteet ovat normaalihintaisia ja usein edullisia. Samoin myös HiperDinon omat tuotteet. Tuotevalikoimissa on kuitenkin paljon tuontitavaraa. Turisteille suunnattujen tuotteiden hinnat voivat välillä olla pöyristyttäviä. Esimerkiksi iso ruotsalainen Felixin säilykelihapullapurkki maksoi kymmenen euroa kun paikalliset pullat sai muutamalla eurolla.

#Spanish_People #Espanjalainen #Puerto_Del_Carmen #Lanzarote #DinoSol #HiperDino #Mercadona #Centro_Commercial #Marketti #Supermarket #Market #Grocery_Store #Ruokakauppa #Ruokaostokset #Tarjoukset #Kauppakassi #Ostokset #Tarjouksessa #Ruokakassi #Kauppa #Hypermarket #Food #Drink #Ruokaa #Juomaa #Kaupassa #Kanarialla #Kanarian_saaret #Kanaria #Canary_Islands #Islas_Canarias #Shopping

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=-InjC9Ciol4


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).