The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Espanjalainen kauppakassivideo HiperDino

Supersaiyan79

Kävimme jälleen iltamyöhään ruokaostoksilla HiperDinossa. HiperDino on Kanarian saarilla sijaitseva kauppaketju. Puerto Del Carmenissa on HiperDinoja ja Spar -marketteja. Lisäksi liikeketjuihin kuulumattomia supermercadoja. Lanzaroten saarella on kuitenkin myös yksi Lidl. Puerto Del Carmeniin on rakenteilla toinen Lidl. Playa Hondassa on Carrefour. Kauppakonserni DinoSol toimii Kanarialla. Siihen kuuluvat HiperDino Express, HiperDino, SuperDino ja EcoDino -kaupat. Lähin kotimainen vastine kaupoille on ehkäpä perinteinen K-kauppa erikokoisine marketteineen. Tarjouksia voi ihmetellä täältä: http://www.hiperdino.es/ofertas-y-promociones/ HiperDino on keskittynyt pääasiassa turistialueille. Paikalliset tuotteet ovat normaalihintaisia ja usein edullisia. Samoin myös HiperDinon omat tuotteet. Tuotevalikoimissa on kuitenkin paljon tuontitavaraa. Turisteille suunnattujen tuotteiden hinnat voivat välillä olla pöyristyttäviä. Esimerkiksi iso ruotsalainen Felixin säilykelihapullapurkki maksoi kymmenen euroa kun paikalliset pullat sai muutamalla eurolla.

#Spanish_People #Espanjalainen #Puerto_Del_Carmen #Lanzarote #DinoSol #HiperDino #Mercadona #Centro_Commercial #Marketti #Supermarket #Market #Grocery_Store #Ruokakauppa #Ruokaostokset #Tarjoukset #Kauppakassi #Ostokset #Tarjouksessa #Ruokakassi #Kauppa #Hypermarket #Food #Drink #Ruokaa #Juomaa #Kaupassa #Kanarialla #Kanarian_saaret #Kanaria #Canary_Islands #Islas_Canarias #Shopping

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=-InjC9Ciol4


The metadata on this page is from the original source (YouTube).