Verkkoarkiston aineisto on saatavilla vain vapaakappaletyöasemilla. Katso infosta lisää tietoa verkkoarkiston käytöstä.

SuomeksiPå svenskaIn English

Keräykset asiasanalla Turku

Kuva: -

Turku - vuoden 2011 kulttuuripääkaupunki

Vuosi
2011
Asiasanat
Kuvaus
Euroopan unioni valitsi Turun Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuodeksi 2011, toisena suomalaisena kaupunkina (Helsinki 2000). Vuoden teemoiksi valittiin hyvinvointi, kansainvälisyys, luova talous ja kulttuuri. Kokoelma sisältää arkkitehtuurin, teatterin, elokuvan kirjallisuuden, liikunnan, tiede- ja seminaarinaaritapahtumien sivustoja.
URN
-
Kuva: Mika Peltonen, HKM

Turun puukotusisku 2017

Vuosi
2017
Asiasanat
Kuvaus
Turun puukotusisku tapahtui Turun keskustassa 18.8.2017. Iskussa kuoli kaksi ihmistä ja kahdeksan loukkaantui. Tekijä tuomittiin myöhemmin kahdesta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhasta ja kahdeksasta terroristisessa tarkoituksessa tehdystä murhan yrityksestä elinkautiseen vankeuteen. Kokoelma sisältää aiheeseen liittyviä, tapahtumapäivänä ja välittömästi sen jälkeisinä päivinä julkaistuja verkkoaineistoja suomalaisessa mediassa sekä muutamassa ulkomaisessa verkkojulkaisussa. Mukana on myös poliisin ja valtionhallinnon aiheeseen liittyviä julkaisuja.
URN
-

Tall Ships' Races 2017 Kotkassa ja Turussa

Vuosi
2017
Asiasanat
Kuvaus
Kansainvälinen purjelaivojen kilpailutapahtuma Tall Ships' Races käytiin Itämerellä vuonna 2017. Suomen kaupungeista mukana olivat Kotka ja Turku. Kokoelma sisältää tapahtumaan liittyviä verkkosivuja sekä Facebook-sivuja.
URN
-