Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Meritaimenen kalastusta Ahvenanmaalla

Visit Åland

Ahvenamaalla on kilometritolkulla mitä hienointa meritaimenen rannaltakalastuspaikkaa. Reissuun voi lähteä kevyelläkin budjetilla, koska taimenen saamiseen ei tarvita välttämättä venettä. Rantakalastuspaikkoja on paljon ja vesi on kirkasta. Ahvenanmaalla istutetaan paljon meritaimenia, mutta ne lisääntyvät myös pienissä puroissa. Tässä siitä kertova video: https://youtu.be/93ZyHP27KAk Kalastuskausi alkaa syksyllä lokakuun puolivälissä ja se jatkuu jopa talveen asti. Monet rannat eivät jäädy ollenkaan ja taimen on kalastajan käsillä monien kuukausien ajan. Rannaltakalastukseen tarvitaan kalastuslupa, jonka voi hankkia täältä: http://www.visitaland.com/fi/nae-koe/... Kalastussääntöihin voi tutustua täällä: http://www.visitaland.com/fi/nae-koe/... Videossa oleva mökkimajoitus: http://www.aland.com/rundbergs_stugor Sarjan tekijät: Mika Viitanen https://www.instagram.com/maastokuvaaja/ Mikko Peltola https://www.instagram.com/mikkopeltola/ Sarja on luonteeltaan ei kaupallinen ja kertoo, miten ja missä Ahvenanmaalla voi kalastaa meritaimenta rannalta käsin. Sarja on tehty yhteistyössä Visitålandin kanssa.

#taimen #ahvenanmaa #åland #kalastus #meritaimen #uistinkalastus #meritaimenen_kalastus #taimenen_heittokalastus #pingo #ingmar_eriksson #peltsi

I insamlingen Ahvenanmaan itsehallinto 100 vuotta 2021-2022

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=nISTgmtkjtc


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).