Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Villieläinsairaalan nuori villisika sai seurakseen ikätoverin

Korkeasaari Zoo

Korkeasaaren villieläinsairaalassa keväästä saakka hoidettu orpo villisian porsas on siirretty eläintarhan puolelle takatarhaan. Porsaan epilepsian hoito on onnistunut lääkityksellä ja se on varttunut jo 35-kiloiseksi nuoreksi villisiaksi. Se on edelleen tarkkailussa, mutta siirto yleisön nähtäville vaikuttaa todennäköiseltä syksyn aikana. Eksyttyään Sipoossa pahnueestaan nuorella urosvillisialla ei ole ollut kontakteja lajitovereihin. Viime viikolla sille haettiin Ähtärin eläintarhasta toveriksi samanikäinen naarasvillisika ja ne ovat nyt päässeet samaan tarhaan. Ensi kohtaaminen oli vauhdikas, villisiat jahtasivat toisiaan ja arempi naaras pinkoi pakoon häntä pystyssä. Seuraavana päivänä villisiat olivat jo tottuneet toisiinsa niin, että nukkuivatkin kylki kyljessä. Naaras on edelleen säikky, koska Korkeasaari on sille uusi paikka. Nuoret villisiat saavat nyt rauhassa totutella uuteen tilanteeseen ja uroksen terveydentilaa seurataan. Jos kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, ne yhdistetään yleisön puolella röhnöttävien aikuisten emakoiden kanssa yhdeksi laumaksi. Korkeasaareen on valmistumassa uusi villisikatarha, jonne lauman on tarkoitus muuttaa ennen talvea. Katso nyt HD-laadulla! Kuvaus: Henrik Sundén, Kaija Tiaskorpi Korkeasaaren arkisto (2014)

#Korkeasaaressa #djurgård #Helsinki #wild_boar #högholmen #korkeasaari #Helsinki_Zoo #Högholmens_djurgård #eläintarha #Suomessa #zoo #Korkeasaari_Zoo #Suomi #helsinki_zoo #metsäkarju #Högholmen #korkeasaaren_eläintarha #korkeasaarizoo #Korkeasaari #Helsingissä #högholmens_djurgård #Sus_scrofa #Finland #zoo_animals #villisika #animals

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=aNxj5vqCPrE


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).