The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

KORUKAUPPA Ryöstö - GTA V RP Suomi

Masatti

Hei, tässä videossa tavataan pelle jolla on synkkä menneisyys, hoidetaan kuski joka kolaroi autonsa, ostetaan puukko, otetaan panttivankeja ja mennään ryöstämään korukauppa! #RedZone #RP Tue minua! - https://www.patreon.com/Masatti Liity Masattilandiaan! - https://discord.gg/kuSJhA6 Meidän hahmo on Risto Koivisto, 30 vuotias amis(?) joka on hieman sekaisin. Erittäin herkkä mies. Hän ei pelkää näyttää tunteitaan. Hänen tavoitteena on olla kaupungin pahin rikollinen! Tykkään itse tosi paljon pelata FiveM koska improvisaatio kykyä koetellaan huolella, koitan parhaani mukaan tehdä jokaisesta tilanteesta jollain tavalla kiinnostavan. Jos pidit videosta ja haluat nähdä jatkossa samanlaisia videoita niin Tilaa ja Tykkää!

#masatti #korukauppa #korukauppa_ryöstö #gta_v_rp #gta_v_rp_suomi #gta_v_suomi #suomi #rp #puukko #kolari #panttivanki #risto_koivisto #amis

In harvest Pelit 2020

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=fFgflG9NgPY


The metadata on this page is from the original source (YouTube).