Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Kaikki kaupungin poliisit jahtaa minua - GTA V RP Suomi

Masatti

TUKEMINEN: https://streamlabs.com/masatti1 https://www.patreon.com/Masatti https://www.paypal.me/masattiland Tilaa jos tykkää: https://www.youtube.com/masatti?sub_confirmation=1 Katso lisää videoitani täältä: https://www.youtube.com/masatti MUN OMA DISCORD: https://discord.gg/kuSJhA6 #Masatti Meidän hahmomme on nimeltään Ville Keinänen, ihminen joka on syntynyt kultalusikka suussa, ei ole tehnyt työtä päivääkään. Hänen isänsä joka häntä elätti menehtyi viruksen takia, tästä syystä Ville on nyt omillaan. Hän on valmis tekemään mitä tahansa että saa takaisin rikkaan elämänsä johon on tottunut. Villen tieto taito perustuu asioihin mitä hän on nähnyt elokuvista, hän ei ymmärrä miten aito maailma toimii joten kommelluksia on luvassa. Tykkään itse tosi paljon pelata FiveM (roolipeliä rooli peli) koska improvisaatio kykyä koetellaan huolella, koitan parhaani mukaan tehdä jokaisesta tilanteesta jollain tavalla kiinnostavan.

#Tämä_kaupunki_on_TÄYNNÄ_poliiseja_-_GTA_V_RP_Suomi #masatti #tämä #kaupunki #on #täynnä #poliiseja #suomi #gta #gta_v #rp #gta_v_rp #gta_5 #Kaikki_kaupungin_poliisit_on_MUN_perässä

I insamlingen Pelit 2020

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=RO0V5w_JvaM


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).