The archived web material is available for use only in legal deposit terminals within legal deposit libraries. Check info for more information.

SuomeksiPå svenskaIn English

The material is only available when using a legal deposit terminal.

Hugo Cabret

Lohjan kaupunginkirjasto

LUKKI-kirjastojen Kirjallinen joulukalenteri! Luukku numero 24! Hyvää ja rauhaisaa joulua! :) Joka päivä 1. joulukuuta lähtien aina jouluaattoon asti aukeaa uusi luukku kirjallista joulukalenteria. Voit odottaa hauskoja ja jännittäviä lukuvinkkejä videon muodossa. Koskaan ei voi tietää, mikä kirja luukusta seuraavaksi paljastuu. Useat koululuokat sekä kirjaston henkilökuntaa Karkkilasta, Lohjalta ja Vihdistä ovat valmistaneet 24 kappaletta kirjavinkkausesityksiä, jotka on kuvattu. Luksian audiovisuaalisen viestinnän opiskelijat ovat kuvanneet videot. Kirjallisen joulukalenterin videovinkit julkaistaan joulukuun aikana. Hanke on toteutettu Etelä-Suomen aluehallintoviraston avustuksella.

#lapset #koululaiset #videovinkkaus #kirjavinkkaus #kirjasto #lastenkirjat #kirjat #Lohjan_kaupunginkirjasto #Vihdin_kunnankirjasto #Karkkilan_kaupunginkirjasto #Kirjallinen_joulukalenteri #Hugo_Cabret #Brian_Selznick

In harvest Verkkokirjallisuus 2020-2021

Original source: https://www.youtube.com/watch?v=AAyM_utyoWk


The metadata on this page is from the original source (YouTube).