Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Alussa on sana - mielenosoitus

Olli Heikkilä

Tilaisuuden teema on sananvapaus, sen tärkeyden korostus ja kunnioitus sitä kohtaan. Ilman avointa julkista keskustelua ei saada tietoa mahdollisista ihmisoikeusrikkomuksista, tieteen ja talouden kehitys lamaantuu ja yleinen ilmapiiri muuttuu tukahduttavaksi. Kiristyneestä ilmapiiristä on jo merkkejä, eikä valtion totalitarismilta haiskahtavat ratkaisut edesauta asiaa. Pidetään ääntä sananvapauden puolesta ja mietitään yhdessä kuinka keskustelua voitaisiin käydä avoimesti ilman yksilönvapauksien loukkaamista! Lähestymiskulmia asiaan on useita. Tapahtuma ei ole maahanmuuttokriittinen mielenosoitus, eikä sen puoleen maahanmuuttomyönteinenkään. Sananvapauden haasteellinen tilanne on laaja-alainen, joten toivomme siten mielipiteitä ja puheenvuoroja aiheesta erittäin laajalti. Tapahtuma on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja sen järjestää joukko tamperelaisia yksityishenkilöitä. Näkyvät yhdistysten ja puolueiden tunnukset toivotaan jätettävän kotiin. Tuo mukanasi teemaan liittyvät iskulauseet, kyltit ja hyvä asenne! Tilaisuus on perheystävällinen ja päihteetön. Tapahtuma järjestetään 12.11. klo 14 – 16 Tampereen Tullinaukiolla. Lisää informaatiota osoitteessa: http://alussaonsana.fi/ Avainsanoja esimerkiksi: oikeusvaltio, tietoyhteiskunta, maailmanpolitiikka, Syyrian kriisi, uskonnot sekä ateismi, kulttuuri, kielipolitiikka, yliopistotutkimus, suuret mediatalot ja niiden toiminta yleisesti, toimittajien poliittinen arvomaailma, yhdenvertaisuusperiaate, sosiaalinen media, sananvapauden väärinkäyttö ja sen haitta sananvapauden puolustamiselle.

#tampere #tullintori #alussa_on_sana #alussa_oli_sana #sananvapaus #olli_heikkilä #michel_paulat #veltto_virtanen #pertti_virtanen #lunes_lokka #marko_hamilo #tiina_wiik #tuukka_kuru #heikki_luoto #oula_lintula #erkki_seppänen #terhi_kiemunki #lauantai #tullikamarinaukio

I insamlingen Valemedia 2017

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=taMPcFMp0ok


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).