Arkiverat nätmaterial tillgänglig på dataterminaler för friexemplar på friexemplarsbibliotekens lokaler. Mer info på info sidan.

SuomeksiPå svenskaIn English

Materialet tillgänglig endast på friexemplarsstationer

Kansalaiskävely – maanantaisin klo 18 (Oulu, Tampere, Turku) – kansalaiskavely.fi

Bonomedia suomeksi

Saa tykätä ja jakaa. Kaupunkikävelyllä ulkoilemassa aina maanantaisin klo 18 kaupungintalolta/raatihuoneelta kaupungin keskustassa, missä ihmiset kulloinkin liikkuu. Tai missä on tapahtumia. Videokooste on Tampereen ensimmäisestä Kansalaiskävelystä maanantaina 9.1.2023. Lisätietoja netistä: kansalaiskavely.fi Tapahtumateema on lanseerattu Oulusta käsin. Kukin kaupunki ja kävelijä toimii itsenäisesti. Jos kaupungissasi vielä ei ole yhteiskävelyjä aloitettu, voit sen itse aloittaa vaikka ystäväsi kanssa koska tahansa maanantaisin klo 18 kaupungintalolta tai raatihuoneelta. Lisätiedustelut ja jaettavien lentolehtisten (flaiereiden) kyselyjä voi tehdä em. nettisivuston kautta. #risusavotta – Risuja vai kukkia päättäjille? Voit toimittaa kimpun itse perille tai oven kahvaan toimittaen tai kirjekuoressa valitsemallesi organisaatiolle, osoitettuna sen johtavalle henkilölle. Palautetta kullekin ansioidensa ja osallisuutensa mukaan.

#kansalaiskävely #kaupunkikävely #risusavotta #risusavotta #muutoksenpuolesta #muutoksen_puolesta #yhteiskävely #tampere

I insamlingen Eduskuntavaalit 2023

Ursprungskälla: https://www.youtube.com/watch?v=1Q-MxgCAeHE


Sidans beskrivning är från den ursprungliga källan (YouTube).