Verkkoarkiston aineisto on saatavilla vain vapaakappaletyöasemilla. Katso infosta lisää tietoa verkkoarkiston käytöstä.

SuomeksiPå svenskaIn English

Keräykset asiasanalla Putin, Vladimir.

Kuva: Kremlin.ru, Wikimedia Commons

Venäjän presidentti Putinin työvierailu Suomeen 2017

Vuosi
2017
Asiasanat
Kuvaus
Venäjän presidentti Vladimir Putin kävi työvierailulla Suomessa 27. heinäkuuta 2017. Tasavallan presidentin kanslian verkkosivujen mukaan Putin ja presidentti Sauli Niinistö keskustelivat maiden kahdenvälisistä suhteista sekä muun muassa Itämeren turvallisuustilanteesta, ympäristöasioista, arktisesta alueesta ja Suomen Arktisen neuvoston puheenjohtajuudesta sekä Ukrainan kriisistä. Presidentit osallistuivat myös Savonlinnan Oopperajuhlille. Vierailu juhlisti myös Suomen 100-vuotiasta itsenäisyyttä. Keräys sisältää uutissisältöjä.
URN
-
Kuva: Kremlin.ru, Wikimedia Commons

Venäjän presidentti Putinin työvierailu Suomeen 2016

Vuosi
2016
Asiasanat
Kuvaus
Venäjän presidentti Vladimir Putin kävi työvierailulla Suomessa 1. heinäkuuta 2016. Tasavallan presidentin kanslian tiedotteen mukaan Putinin ja presidentti Sauli Niinistön oli määrä keskustella Suomen ja Venäjän kahdenvälisistä suhteista sekä ajankohtaisista kansainvälisistä kysymyksistä, kuten Ukrainan kriisistä sekä Syyrian ja Lähi-idän tilanteesta. Keräys sisältää uutissisältöjä ja tweettejä.
URN
-

Venäjän presidentti Putinin ja Yhdysvaltojen presidentti Trumpin huippukokous Helsingissä 2018

Vuosi
2018
Asiasanat
Kuvaus
Keräyksen aiheena on USA:n ja Venäjän presidenttien huippukokous (summit) Helsingissä 16. heinäkuuta 2018. Huippukokousta isännöi tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Keräys sisältää uutissisältöjä, tweettejä, Wikipedia-sivuja, ulkoministeriön huippukokous-sivuston sekä ulkoministeriön yhdessä STT/Lehtikuvan kanssa julkaiseman uutiskuvasivuston.
URN
-